Vloer- en wandcoatings voor elk agrarisch bedrijf

Om de infectiedruk te verlagen en de hygiëne te verhogen!

Coatings voor de agrarische sector

Mesa Coatings is specialist in coatingvloeren- en wanden voor elk professioneel agrarisch bedrijf. Zo bieden we voor de verschillende veehouderijen passende vloercoatings. Of het nu om een voergoot, melkput of robotruimte van een melkstal gaat, biggennesten en varkensroosters in varkenshouderij of een geheel nieuwe vloer in een kippenstal: Mesa Coatings heeft voor iedere wens een passende oplossing. Zowel voor vloeren, wanden als plinten.

Wij leveren o.a. coatingsystemen voor de voergoot, melkkuil, tanklokaal, hygiëne sluis. Hieronder ziet u de coatings per agrarisch bedrijf

Speciale coatings voor de pluimveehouderij

U wilt zich toch ook niet druk maken over ziektes onder uw kippen en ziet ze liever in een constante lijn hard groeien in plaats van dat ze een terugval krijgen? Net als dat u geen dagen aan uw vloer schoonmaken wilt verdoen terwijl de nieuwe lading pluimvee eraan komt? En heeft u niet liever lang plezier van een mooie vloer, dan deze weer te moeten vervangen omdat het allemaal zo snel afslijt? Ook wij van Mesa Coatings zien het liefst gezonde kippen en duurzame als ook onderhoudsvriendelijke vloeren. Vandaar dat we constant bezig zijn met het ontwikkelen en verbeteren van onze vloercoating producten.

coatings voor de pluimveehouderij

Vloer- en wandcoatings voor de Rundveehouderij

Voor de rundveehouderij heeft Mesa Coatings verschillende soorten wand- en vloercoatings beschikbaar. Of het nu om een renovatie of nieuwbouw gaat, Mesa Coatings biedt oplossingen aan voor het coaten van zowel uw jongveestal, melkstal of ligboxenstal. Vloercoating van een voergoot, melkput, robotruimte of met antislip, in overleg met u komen we tot een geschikt vloersysteem.

coatings voor de Rundveehouderij

Vloer- en wandcoatings voor de professionele Geitenhouderij

Voor de professionele geitenhouderij heeft Mesa Coatings verschillende vloer en wandcoating systemen beschikbaar. Zo hebben we voor uiteenlopende wensen uiteenlopende oplossingen. Zowel als u opzoek bent naar vloercoating van uw voergang of antislip coating in uw melkput, Mesa Coatings heeft voor u het juiste systeem.

coatings voor de geitenhouderij

Speciale coatings voor de varkenshouderij

Mesa Coatings heeft voor de varkenshouderij verscheidene vloercoating systemen beschikbaar. Of het nu gaat om de coating voor roosters, biggennesten of een antislip vloer in de huisvesting van mestvarkens, samen met u vinden we de meest geschikte oplossing.

coatings voor de varkenshouderij

"Mesa Coatings ,Omdat kwaliteit een naam heeft!"

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Contactgegevens

Lisdodde 57 4823 MB Breda, NL
Sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271