Antislip vloer: veilig, stofvrij en vloeistofdicht

De ideale keuze voor de foodsector, net als binnen tal van andere toepassingen

Antislip vloer: veilig, stofvrij en vloeistofdicht

De antislip vloer is veilig, stofvrij en vloeistofdicht. De ideale keuze voor in de horeca, net als binnen tal van andere toepassingen. Mesa Coatings is internationaal marktleider op het gebied van vloercoatings. We kunnen u uitstekend adviseren over de antislip vloer, aan de hand van de voordelen voor uw bedrijf of organisatie.

In één dag klaar

De antislip vloer kunnen we in één dag aanbrengen en is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Op die manier zorgen we voor een vloer die zowel functioneel als esthetisch aansluit bij uw specifieke wensen. Daarnaast profiteert u van een aantal aanvullende voordelen:

groen vinkjeUitermate stroef

groen vinkjeVolledig naadloos aangebracht

groen vinkjeGemakkelijk in onderhoud

De antislip vloer voorkomt daarmee gevaarlijke situaties en zorgt er bijvoorbeeld in de horeca voor dat u uitermate hygiënisch kunt werken. Zonder dat er veel tijd gaat zitten in het schoonmaken en onderhouden, waardoor u bovendien investeert in een meer efficiënte bedrijfsvoering.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Antislip vloer voor iedere toepassing

De antislip vloer is geschikt voor een groot aantal verschillende toepassingen. We zorgen er bij Mesa Coatings daarmee voor dat we elk bedrijf goed van dienst kunnen zijn. Onze professionals adviseren u graag over de verschillende mogelijke toepassingen en de specifieke voordelen voor uw branche.

We werken regelmatig voor de horeca, net als voor andere bedrijven die werken met vloeistoffen. Een antislip vloer voorkomt dan dat de vloer glad wordt, waardoor u daar veilig gebruik van kunt blijven maken. Op die manier zorgen we er ook in zorginstellingen, werkplaatsen en parkeergarages voor dat de vloer voldoet aan de specifieke eisen voor veilig en comfortabel gebruik daarvan.

Voordelen van onze vloeren

groen vinkjeGemakkelijk schoonhouden

groen vinkjeHACCP-gecertificeerd

groen vinkje100% hygiënisch

groen vinkjeVloeistofdicht

groen vinkjeSlijtvast en duurzaam

Alle voordelen op een rij

Snel gelegd

Binnen 1 dag belastbaar

Vloeistof dicht

Bestand tegen vloeistoffen

Antistatisch

Heeft een antistatische werking

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

Hitte bestendig

Bestand tegen hoge temperaturen

Hygiënisch

Makkelijk schoonmaken en ontsmetten

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

In één dag aangebracht

De antislip vloer kunnen we gewoon in één dag aanbrengen. We hanteren een efficiënte werkwijze en maken gebruik van sneldrogende materialen. De vloer is binnen een paar uur uitgehard, waardoor u daar al na een paar uur gebruik van kunt maken. Uw bedrijfsvoering ligt zo kort mogelijk stil, om daarna direct weer door te kunnen en te profiteren van de vloer met antislip coating.

Specialist in antislip vloeren

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van de antislip vloer. We kunnen u meer vertellen over de veiligheid en de kwaliteitskeurmerken, net als de wet- en regelgeving waar u hiermee aan kunt voldoen. Daarnaast kunnen we u meer vertellen over de voordelen van een naadloze vloer en hoe we ervoor zorgen dat het onderhoud eenvoudig is.

Meer weten over de antislip vloer voor in de horeca, de zorg, een werkplaats, een garage of met een andere specifieke toepassing? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

coatings voor de bakkerij
coatings voor winkelruimte
coatings voor agrarische sector

Deze bedrijven hebben al een geschikte Horecavloer


van osch snacks
van rijsingen groep
Harries Carrot Concepts
carpigiani
group of butchers
la provencale
Harries Carrot Concepts
bakkerij verbeek