Bedrijfsvloer voor uw bedrijfspand nodig?

Nieuwbouw of renovatie voor elk bedrijf hebben wij een geschikte oplossing

Bedrijfsvloer voor elk type bedrijf

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf? Mesa Coatings levert duurzame bedrijfsvloeren voor elke branche. De vloersystemen van Mesa Coatings worden al jaren toegepast in de bedrijvensector. Mede hierdoor is Mesa Coatings expert op het gebied van bedrijfsvloeren- en wanden. Mesa Coatings levert bedrijfsvloeren voor vrijwel elke type bedrijf.

Vloeren voor ieder bedrijf

De Mesa Coatings vloersystemen worden vaak toegepast bij bedrijven zoals:

Voorzien van een antislip toplaag

 Slijt- en krasbestendig

Vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën

Binnen 1 dag gelegd en volledig belastbaar

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies over coatings voor uw bedrijf? Neem dan direct contact op met ons of laat uw gegevens achter.

Contactgegevens

Lisdodde 57 4823 MB Breda, NL
Sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271

Aanbrengen van uw nieuwe vloer

Het plaatsen van een coatingvloer is een ingewikkeld proces. Het is aan te raden dit over te laten aan professionals. Mesa Coatings kan u ondersteunen in het traject van advies tot oplevering. Er zijn verschillende vloersystemen mogelijk. Om te bepalen welk vloersysteem het beste bij uw bedrijf past worden alle wensen en eisen voor de bedrijfsvloer samen met u doorgenomen. Door jarenlange ervaring weten wij het juiste advies te geven voor uw nieuwe bedrijfsvloer of renovatie van uw huidige vloer.

Duurzame bedrijfsvloeren

Een belangrijk element bij het selecteren van een nieuwe bedrijfsvloer is de duurzaamheid. Kunststofvloeren van Mesa Coatings zijn slijtvast, chemische bestendig en kunnen zeer zwaar belast worden. Onze vloersystemen zijn zeer duurzaam. Het is mogelijk om de vloeren te plaatsen op bijna alle ondergronden zoals tegelwerk, beton, hout etc. Kortom een duurzame en veelzijdige oplossing voor uw bedrijfsvloer.

Binnen 1 dag klaar

Heeft u momenteel een bedrijfsruimte die dagelijks in gebruik is? Dan wilt u voorkomen dat deze onnodig buiten gebruik is. Wij appliceren uw coatingvloer– of wand meestal binnen één dag. Laat ons weten wat uw wensen zijn en ontvang advies op maat.

Deze bedrijven hebben al een geschikte coatingvloer