Onderhoudsarme en vloeistofdichte coatingvloeren zijn onmisbaar voor de computerruimte

Vloercoating Computerruimte

In de computerruimte is het belangrijk om te kunnen werken in een schone en verzorgde omgeving. Hierbij hoort een strakke en makkelijk schoon te houden vloer. Dit werkt kostenbesparend en verhoogd het werkplezier. Heeft u interesse in coatings voor de computerruimte of wilt u graag een bedrijfsvloer voor een andere ruimte in uw bedrijf? Neem snel contact op voor meer informatie.

 

Coatings voor de computerruimte
Coatingvloer computerruimte

Eigenschappen vloercoating Computerruimte

Naast een professionele uitstraling, dient een vloercoating in een computerruimte twee belangrijke functies: Allereerst als een beschermende eind laag voor de onderliggende vloer. Een beton- of cementdekvloer hebben de eigenschap veel stof af te geven. Dit komt door de open structuur van het materiaal. In een computerruimte kan dit leiden tot onnodig veel schoonmaakwerk om de elektronica stofvrij te houden.

Maak kennis met onze ESD vloer

Mesa Coatings heeft zowel gietvloeren als troffelvloeren om dit probleem aan te pakken. Er kan een keuze gemaakt worden tussen verschillende vloersystemen zodat de afwerking en het resultaat altijd naar wens is van de klant. Naast een stofdichte betonvloer, is het bij veel computerruimtes van belang dat er een antistatische vloer in komt te liggen. Dit heet een zogeheten ESD vloer. Een ESD vloer voorkomt dat statische ontlading via de vloer op de mens of machines wordt overgedragen. Vooral in de elektronica-industrie moet de productie van componenten beschermd worden tegen elke vorm van ontlading, een ESD vloer is daar zeker op zijn plaats. Ook voor iets minder gevoelige industrieën kan een antistatische vloer de beste oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan machinefabrieken in de metaal, productiefaciliteiten binnen de farmaceutische industrie of operatiezalen binnen ziekenhuizen.

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.