Zware belasting, slijtvast en snel geleverd. Maak kennis met de kwaliteitsvloeren van Mesa Coatings

Coatings voor de metaalindustrie

Bij metaalbewerking of zware industrie zijn kwaliteitsvloeren zeer belangrijk. Ze worden zwaar belast met grote machines en dagelijks gebruik. Hierdoor kunnen er scheuren of andere beschadigingen oplopen in de vloer. Dit kan leiden tot ophoud van werkzaamheden of levert het soms gevaarlijke situaties op voor uw personeel of producten. De afwerking van uw betonvloer is daarom een belangrijk onderdeel van uw nieuwbouw of renovatie. Wilt u meer informatie over Coatings voor de metaalindustrie? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Coatings in de metaalindustrie
Coatings voor de metaalindustrie

Duurzaam en overal toepasbaar

Bij een nieuwbouw of renovatie wil u na de bouw jaren vooruit kunnen met uw gebouw. Hierdoor is het verstandig om goed na te denken over de gebruikersmogelijkheden van de vloer. Er zijn namelijk verschillende vloeren op de markt verkrijgbaar voor verschillende gebruiksdoeleinden. Zo geeft het ene werk meer de voorkeur aan een gladde vloer die makkelijk schoon te houden is en het andere werk juist behoefte heeft aan antislip. Daarnaast bepaald het materiaal en de laagopbouw de kwaliteit van de vloer.

Bij renovatie van een fabrieksvloer is het belangrijk dat de werkzaamheden niet te lang komen stil te liggen. Hier passen wij ons op aan zodat de herstelwerkzaamheden niet te lang duren. Binnen een dag is de vloer weer belastbaar zonder dat deze kwaliteit verliest. Zo worden gaten in uw beton snel gerepareerd en kan uw betonvloer er weer jaren tegenaan.

Interesse in een kunststofvloer van Mesa Coatings of benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.