Coatings voor de petrochemische industrie

Een uitstekende keuze, onze oplossingen zijn chemisch bestendig

Coatings voor de petrochemische industrie

In de petrochemische industrie zijn kwaliteitsvloeren en wanden van groot belang. In deze sector worden vloeren en wanden bloot gesteld aan mechanische en chemische invloeden. Hierdoor heeft uw vloer flink te lijden. Een beschadigde vloer zorgt voor een onhygiënische en onveilige werkplaats.

Onderhoudsvriendelijke en naadloze vloercoatings

De kunststofvloer van Mesa Coatings is uit te rusten met een antislip laag zodat ook wanneer de vloer nat is u of uw personeel niet uitglijdt. Verder kan een coatingvloer naadloos gelegd worden wat als gevolgd heeft dat zowel hygiënische eigenschap als ook de onderhoudsvriendelijkheid verbeterd. Naadloos betekent namelijk geen plekjes voor vuil – en vooral vloeistof – om zich tussen te nestelen of doorheen te sijpelen. De kunststofvloer van Mesa Coatings is uit te rusten met een antislip laag zodat ook wanneer de vloer nat is u of uw personeel niet uitglijdt. Verder kan een coatingvloer naadloos gelegd worden wat als gevolg heeft

Meer informatie nodig?

Wilt u graag meer informatie over coatings voor de petrochemische industrie neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Coatingvloer voor de petrochemische industrie
Coatings voor de petrochemische industrie

Verzekerd van kwaliteit

Verder is bij de keuze voor een epoxyvloer of PMMA vloer in giet- of troffelvloer uitvoering stevigheid verzekerd. Alle coatings voor de petrochemische industrie hebben namelijk een hoge chemische en mechanische bestendigheid, waardoor ze slijtvast en ijzersterk zijn. Een kunststofvloer van Mesa Coatings betekent daarom een duurzame vloer en een slimme investering. Verder is bij de keuze voor een epoxyvloer of pmma vloer in giet of troffelvloer uitvoering stevigheid verzekerd. Alle vloeren hebben namelijk een hoge chemische en mechanische bestendigheid

Betonvloeren zijn niet chemische bestendig en slijten in de loop van de tijd af. De harde toplaag wordt poreus en een poreuze toplaag is een ideale bodem voor vuiligheid in te nestelen. Deze opstapeling van vies en vuiligheid wordt daardoor ook weer een voedingsbodem voor ziektekiemen. Iets wat u zeker wilt voorkomen in de kippenstal van uw pluimveehouderij. Vandaar dat Mesa Coatings een oplossing biedt. De vloercoatings van Mesa Coatings herstellen namelijk de toplaag en sluiten poriën af. Dit voorkomt dat oude ziektes zich onder uw nieuwe veestapel verspreiden. Het is namelijk bijna onmogelijk om poreus beton in zijn geheel te ontsmetten. Anders is dit als u een coatingvloer in uw stal heeft aangebracht. Hier zitten namelijk geen poriën in, waardoor het makkelijk te reinigen is en zich dus niks in de vloer kan hechten. Uiteindelijk zal deze betere hygiëne zich uiten in een beter bedrijfsresultaat.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

  • Selecteer de eigenschappen waaraan uw vloer moet voldoen: