Onderhoudsarme en hygiënische coatingvloeren zijn onmisbaar voor een efficiënte pluimveehouderij

Coatingvloeren voor de pluimveehouderij

U wilt zich toch ook niet druk maken over ziektes onder uw kippen en ziet ze liever in een constante lijn hard groeien in plaats van dat ze een terugval krijgen? Net als dat u geen dagen aan uw vloer schoonmaken wilt verdoen terwijl de nieuwe lading pluimvee eraan komt? En heeft u niet liever lang plezier van een mooie vloer, dan deze weer te moeten vervangen omdat het allemaal zo snel afslijt? Ook wij van Mesa Coatings zien het liefst gezonde kippen en duurzame als ook onderhoudsvriendelijke vloeren. Vandaar dat we constant bezig zijn met het ontwikkelen en verbeteren van onze vloercoating producten. Wilt u graag meer informatie over coatingvloeren voor de pluimveehouderij neem dan via onderstaand formulier contact op.

Coatingvloeren voor de pluimveehouderij
Coatingvloeren voor de kippenboer
Coatingvloeren voor de kippenhouderij

De voordelen van onze coatings

De voordelen van onze coatings zijn de hoge chemische en mechanische belastbaarheid, wat ervoor zorgt dat u jarenlang plezier heeft van uw vloer. Het coaten van een vloer zorgt ervoor dat uw vloer makkelijk te reinigen is. Een betonvloer is niet chemisch bestendig en na verloop van tijd zal de harde toplaag van beton poreus worden, een poreuze vloer is een voedingsbodem voor ziektekiemen. Het aanbrengen van een coating op de vloer zorgt voor een betere hygiëne wat inherent staat aan bedrijfsresultaat.

Vloer egalisatie pluimveehouderij

Betonvloeren zijn niet chemische bestendig en slijten in de loop van de tijd af. De harde toplaag wordt poreus en een poreuze toplaag is een ideale bodem voor vuiligheid in te nestelen. Deze opstapeling van vies en vuiligheid wordt daardoor ook weer een voedingsbodem voor ziektekiemen. Iets wat u zeker wilt voorkomen in de kippenstal van uw pluimveehouderij. Vandaar dat Mesa Coatings een oplossing biedt. De vloercoatings van Mesa Coatings herstellen namelijk de toplaag en sluiten poriën af. Dit voorkomt dat oude ziektes zich onder uw nieuwe veestapel verspreiden. Het is namelijk bijna onmogelijk om poreus beton in zijn geheel te ontsmetten. Anders is dit als u een coatingvloer in uw stal heeft aangebracht. Hier zitten namelijk geen poriën in, waardoor het makkelijk te reinigen is en zich dus niks in de vloer kan hechten. Uiteindelijk zal deze betere hygiëne zich uiten in een beter bedrijfsresultaat.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens:

Lisdodde 57
4823 MB Breda
Nederland

Email: sales@mesa-coatings.eu
Telefoon: +31 (0) 85-4018271
Fax: +31 (0) 76-7602821