Een kwaliteitsvloer van Mesa Coatings draagt bij aan het verlagen van de infectiedruk

Coatings voor de Rundveehouderij

Voor de rundveehouderij heeft Mesa Coatings verschillende soorten wand- en vloercoatings beschikbaar. Of het nu om een renovatie of nieuwbouw gaat, Mesa Coatings biedt oplossingen aan voor het coaten van zowel uw jongveestal, melkstal of ligboxenstal. Vloercoating van een voergoot, melkput, robotruimte met of zonder antislip, in overleg met u komen we tot een geschikt vloersysteem. Wilt u graag meer informatie over Coatings voor de Rundveehouderij? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

.

Coatings voor de Rundveehouderij
Coatingvloer voergang rundveehouderij
Coatingvloer rundvee

De voordelen van coatings

Voordelen van coaten zijn de hoge mechanische en chemische belastbaarheid, die ervoor zorgt dat ook bij intensief gebruik u jarenlang plezier heeft van uw vloer, de vloersystemen van Mesa Coatings BV garanderen u de best mogelijke kwaliteit. Onze kunststof bedrijfsvloeren lenen zich uitstekend voor toepassing in de melkstal, de technische ruimte of machinekamer of voor het afwerken van de voergoot. De voordelen van een gietvloer of epoxyvloer is dat wij de vloer tussen het melken door kunnen aanbrengen. De vloer is dan ook snel belastbaar, zuurbestendig en slijtvast. Een antislip afwerking is hierbij goed mogelijk. Zeker het coaten van uw voergang zal bijdrage aan een hoger bedrijfsresultaat, immers meer voeropname betekend een hogere melkgift.

Vloer egalisatie Rundveehouderij

Egaliseren van uw vloer is nodig wanneer u een niet-vlakke betonvloer, een niet-vlakke anhydriet vloer of een tegelvloer met voegen heeft. Mesa Coatings heeft verschillende vloersystemen voor uw rundveehouderij welke direct uw vloer egaliseren. Wilt u meer informatie over onze vloeren speciaal voor de rundveehouderij? Neem dan gerust even contact met ons op via onderstaand formulier.

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.