Onze coatings voor de slagerij voldoen aan de regelgeving van de Voedsel en Waren Autoriteit

Coatings voor de slagerij

Hygiëne is van essentieel belang in een slagerij. De slager werkt namelijk met rauw vlees, bloed, botten en organen. Al het voedsel dat verwerkt wordt is vatbaar voor bacteriën en als bacteriën de kans krijgen zich ergens in te nestelen zullen ze dat zeker niet nalaten. Vandaar dat er strenge eisen zijn verbonden aan het runnen van een slagerij. Zo moet de slager rekening houden met regelgeving van de Voedsel en Waren Autoriteit als ook voldoen aan de HACCP. Wij bieden speciale coatings voor de slagerij aan welke voldoen aan strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid. Wilt u meer informatie over onze vloer- of wandcoatings voor de slagerij neem dan contact met ons op.

Coatings voor de slagerij
Coatingvloer in de slagerij

Kunststof slagerijvloer

Een onderdeel hiervan is de vloer. Dit is namelijk de plek waar alles bij elkaar komt; stof, vuil, bloed, vleesresten, afval, noem het maar op. Als iets valt, raakt het vanzelf de bodem. Het is dus erg belangrijk dat een slagerijvloer makkelijk te reinigen is en daarna ook weer dezelfde hygiënische waarde heeft.

De kunststof vloeren van Mesa Coatings bieden hiervoor een oplossing. In tegenstelling tot een tegelvloer zijn vloercoatings namelijk naadloos, als ook afgewerkt met een toplaag waardoor het stof- en waterdicht wordt. Dit heeft als voordeel dat datgene wat op de grond valt zich niet kan gaan hechten of ophopen in de vloer of vloernaden. Het kan hierdoor makkelijker worden opgeveegd of afgespoten, wat ook resulteert in tijdbesparing en frustratie vermindering.

Verder wordt een slagerijvloer zwaar mechanisch en chemisch belast. Door de vele reinigingsmiddelen en het zware materiaal (bijvoorbeeld vleeskarren) dat eroverheen rolt, lijdt een vloer veel. De coating vloeren van Mesa Coatings zijn krasbestendig, slijtvast en hebben een hoge mechanische en chemische belastbaarheid. Hierdoor kunt u langer genieten uw duurzame en onderhoudsvriendelijke bedrijfsruimte.

Kunststof wanden en plinten

Vloercoating in combinatie met kunststof wanden en/of plinten zorgt ervoor dat de gehele ruimte onderhoudsvriendelijk en duurzaam wordt. Doordat het alle drie naadloos kan worden aangebracht heeft vuil en stof geen kans zich te hechten en wordt het schoonmaken van de slagerij alsmaar makkelijker.

Ons team staat u graag ter beschikking indien u meer informatie wilt en vragen heeft over de mogelijkheden binnen uw slagerij of het aanbrengen van een slagerijvloer.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Contactgegevens

Lisdodde 57 4823 MB Breda, NL
Sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271