Onderhoudsarme en hygiënische coatingvloeren zijn onmisbaar voor de moderne varkenshouderij

Mesa HyCo een oplossing waarmee u de infectiedruk effectief kunt verlagen.

Coatings voor de varkenshouderij

Wij leveren voor de varkenshouderij verscheidene vloer- en wandcoating systemen. Of het nu gaat om de coating voor roosters, biggennesten of een antislip vloer in de huisvesting van mestvarkens, samen met u vinden we de meest geschikte oplossing. Wilt u graag meer informatie over coatings voor de varkenshouderij? Neem dan snel contact met ons op

Voordelen van coatings voor de varkenshouderij

Voordelen van het coaten van uw varkenshouderij is onder andere de hoge chemische belastbaarheid. Deze eigenschap zorgt ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van uw vloeren, immers beton is niet chemisch bestendig en na verloop van tijd zal deze aangetast worden. Door het aanbrengen van een hoog kwalitatieve coating wordt de kracht van beton gecombineerd met de chemische bestendigheid van een kunststof. Het gebruik van coating binnen de varkenshouderij zorgt voor duurzaamheid, snellere reiniging van uw stallen (dus minder arbeid en minder water verbruik) en doordat de beton is voorzien van een coating minder infectiedruk in uw stal.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Hyco coatingsystemen, basis voor rendement!

Hyco coatingsystemen voor de professionele varkenshouderij: met zorg geselecteerd op basis van duurzaamheid en chemische bestendigheid. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de professionele zeugenbedrijven en vleesvarkensbedrijven. Mesa Coatings weet immers als geen ander waar een coating binnen dit marktsegment aan moet voldoen.

Als varkenshouder hecht u veel waarde aan een goed hygiëne. Coaten van oppervlakten in uw stal zal hier sterk aan bijdragen. Beton is een veelgebruikt product in de varkenshouderij, echter is dit erg poreus en daardoor zeer gevoelig voor de inwerking van zuren. Daarnaast kunnen allerlei micro-organismen zich nestelen in de poriën, kieren en scheuren van de wanden en vloeren.

Door het afdichten van de poriën in het beton met de speciaal geselecteerde Hyco producten van Mesa Coatings ontstaat er een situatie in de stal waarbij indringing van schadelijke bacteriën en virussen uitgesloten is. Ziektekiemen kunnen zo beter bestreden worden en de ziektedruk blijft beheersbaar. De varkens kunnen hun energie benutten voor betere prestaties en zijn minder belast met het bestrijden van ziektekiemen. Hierdoor zie je aan het eind van de ronde betere resultaten en vooral gezondere varkens.

Coatings voor de varkenshouderij
Wandcoating zeugenstal

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens:

Lisdodde 57
4823 MB Breda
Nederland

Email: sales@mesa-coatings.eu
Telefoon: +31 (0) 85-4018271
Fax: +31 (0) 76-7602821