Voor de koel- en vriescel hebben wij speciale vloer- en wandcoatings beschikbaar

Coatings voor de Vries en Koelcel

Ook de vries- en koelcel van verschillende ondernemingen hebben een goede vloer nodig. Of het nu gaat om de koelcel van een restaurant, slagerij, cateraar, vishandel, melkproducent en ga zo maar door. Stuk voor stuk zijn er enkele standaard eisen maar ook specifieke wensen. Zo moet de vloer in een koel- of vriescel antislip zijn om de veiligheid te waarborgen, maar ook vaak vloeistofdicht en makkelijk schoon te maken. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van coatings voor de vries en koelcel? Neem dan snel contact met ons op.

Onderhoudsvriendelijke en naadloze vloercoating

De kunststof vloer van Mesa Coatings is uit te rusten met een antislip laag zodat ook wanneer de vloer nat is u of uw personeel niet uitglijdt. Verder kan een coatingvloer naadloos gelegd worden wat als gevolgd heeft dat zowel hygiënische eigenschap als ook de onderhoudsvriendelijkheid verbeterd. Naadloos betekent namelijk geen plekjes voor vuil – en vooral vloeistof – om zich tussen te nestelen of doorheen te sijpelen. Onze coatings lenen zich uitstekend voor de vries- en koelcel.

Verder is bij de keuze voor een epoxyvloer of PMMA vloer in giet- of troffelvloer uitvoering stevigheid verzekerd. Alle vloeren hebben namelijk een hoge chemische en mechanische bestendigheid, waardoor ze slijtvast en ijzersterk zijn. Een kunststof vloer van Mesa Coatings betekent daarom een duurzame vloer en een slimme investering.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsvloer of wilt u een prijsopgaaf ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Contactgegevens

Lisdodde 57 4823 MB Breda, NL
Sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271