Coatings voor elke wasstraat van hoge kwaliteit,
vloeistofdicht en snel gelegd

Onze vloercoatings zijn een goede keuze voor elke wasstraat

Coatings voor de wasstraat

Heeft u een wasplaats bij uw garage waar u uw voertuigen zelf wast, een carwash bij uw tankstation waar klanten zelf doorheen kunnen rijden of wellicht een ‘doe het zelf’ wasbox? Dan weet u wel dat het belangrijk is om hier wandcoating en een veilige antislip vloer te hebben. Ook als het gaat om een bijvoorbeeld een wasstraat voor de vrachtwagens van uw transportbedrijf oftewel een truckwash.

Waarom uw wasstraat coaten?

Vloer en wandcoatings van Mesa Coatings zijn naadloos, chemische bestendig, antislip, waterdicht, slijt- en krasbestendig, kunnen in vele RAL kleuren worden geleverd en hebben een hoge mechanische belastbaarheid.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies over coatings voor uw wasstraat? Neem dan direct contact op met ons of laat uw gegevens achter.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Antislip en waterdicht

Voor de veiligheid van uw klanten, uzelf en uw personeel is het van belang dat er een goede antislipvloer aanwezig is in de wasstraat. Door het vele gebruik van water en zeep wordt deze namelijk glad. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen wordt er een troffelvloer met antislip laag aangebracht.

Slijtvast en bestand tegen chemicalien

Behalve dat dit de veiligheid verbeterd is dit soort vloercoating ook nog eens zeer chemische en mechanisch bestendig. Al die chemische middelen in combinatie met grote hoeveelheden water, zand, zout en vuiligheid van de voertuigen, hebben een verwoestende werking op een betonvloer. Echter, de troffelvloer van Mesa Coatings heeft een extra laag gel waardoor water en vuiligheid bovenop de vloer blijft liggen en makkelijk weggespoeld kan worden. Zo heeft het dus geen kans in de poriën te trekken en de vloer te vernielen. Uiteindelijk heeft u daardoor langer plezier van uw wasstraat vloer.

Binnen 1 dag klaar

Heeft u momenteel een wasstraat die dagelijks in gebruik is? Dan wilt u voorkomen dat de wasstraat onnodig buiten gebruik is. Wij appliceren uw coatingvloer- of wand meestal binnen één dag.  Laat ons weten wat uw wensen zijn en ontvang advies op maat.

Deze wasstraten hebben al een geschikte coatingvloer