Duurzame coatings voor de winkelruimte

Sfeer verhogend, onderhoudsvriendelijk, de basis voor elk interieur.

Coatings voor de winkelruimte

Coatings voor de winkelruimte zijn de basis voor elk interieur. Een goede kwaliteitsvloer is belangrijk in uw winkel. Klanten krijgen bij binnenkomst een goede indruk van uw bedrijf. Het draagt bij aan de uitstraling van uw winkel en kan uw financieel voordeel opleveren. Neem voor de vele mogelijkheden aan kwaliteitsvloeren contact op met Mesa Coatings voor een vrijblijvend advies of offerte.

Coatings voor de winkelruimte zoals een wijnhandel
Coatings voor de winkelruimte zoals fietsenwinkel

Duurzame, naadloze kwaliteitsvloeren

Epoxy of troffelvloeren in uw winkel Mesa Coatings heeft een breed assortiment aan vloeren zodat er altijd aan uw wens voldaan kan worden. Laat u informeren over de mogelijkheden in giet- of troffelvloeren. Door de hoge kwaliteit en het naadloze systeem is uw winkelvloer makkelijk zuiver te maken en schoon te houden. Het levert een vloeistofdichte vloer op.

Verder is bij de keuze voor een epoxyvloer of mma vloer in giet-of troffelvloer uitvoering stevigheid verzekerd. Alle vloeren hebben namelijk een hoge chemische en mechanishe bestendigheid, waardoor ze slijtvast en ijzersterk zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsvloer of wilt u een prijsopgaaf ontvangen? Neem dan direct contact met ons op

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Contactgegevens

Lisdodde 57 4823 MB Breda, NL
Sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271