Magazijnvloeren van hoge kwaliteit zijn van essentieel belang in elk magazijn die streeft naar duurzaamheid

Coatings voor het Magazijn

Kwaliteitsvloeren zijn van essentieel belang in een magazijn. Mesa Coatings levert deze naar elke wens van de klant. Zware machines en dagelijks gebruik eisen een duurzame en kwalitatief hoogwaardige kunststof vloer. Hierdoor wordt slijtage voorkomen en wordt betonreparatie uitgesteld. Door de grote keuze aan vloersystemen kan elke wens van de klanten bereikt worden. Wilt u graag meer informatie over coatings voor het Magazijn? Neem dan contact met ons op.

Coatings voor het Magazijn
Coatings voor het Magazijn

Snelle en duurzame renovatie

Als het gaat om magazijnvloeren is het belangrijk dat de werkzaamheden zo min mogelijk tijd in beslag nemen. Hierdoor liggen de dagelijkse werkzaamheden nauwelijks stil en wordt er kostbare tijd bespaart. De kwaliteitsvloeren van Mesa Coatings zijn snel belastbaar waardoor het werk binnen een dag weer aan de gang kan. Wanneer het werk simpelweg niet stil mag vallen, passen wij ons aan en beginnen we op de door u gewenste tijden met de renovatie.

De vloeren zijn van hoge kwaliteit waardoor ze mechanisch en chemisch belastbaar zijn. Hierdoor wordt slijtage beperkt en blijven de vloeren onderhoudsarm. Mesa Coatings levert kunststof vloeren voor diverse doeleinden. Afhankelijk van uw bedrijfsvloer wordt de vloer samengesteld. Hierbij kan gedacht worden aan een gladde vloer voor makkelijke reiniging of juist anti slip om gladheid tegen te gaan. Hoewel het bij renovatie gebruikelijk is om een laag over de gehele vloer te coaten, kunnen onze specialisten ook plaatselijke gaten repareren in het beton.

Dus voor duurzame en onderhoudsarme kwaliteitsvloeren, dient u bij Mesa Coatings te zijn. Ons team staat u graag ter beschikking indien u meer informatie wilt en vragen heeft over de mogelijkheden binnen uw magazijn of het aanbrengen van een magazijnvloer.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Contactgegevens

Lisdodde 57 4823 MB Breda, NL
Sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271