Een coatingvloer in uw kantoorruimte zal bijdragen aan de sfeer van uw bedrijf

Coatings voor op kantoor

Bij een geschikte kantoorvloer, kan er gedacht worden aan professionele uitstraling, onderhoudsvriendelijk en duurzaam zodat u hier nog jaren profijt van heeft. Mesa Coating levert kwaliteitsvloeren in vele soorten en kleuren. Hierdoor bepaalt u hoe uw kantoor eruit komt te zien. Daarnaast zijn de coatingvloeren onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Kortom een coatingvloer voor uw kantoorruimte draagt bij aan de duurzaamheid en karakter van uw bedrijf. Wilt u graag meer informatie over coatings voor op kantoor? Neem dan contact met ons op.

coatings voor op kantoor
coatingvloer kantoorruimte

Snelle en duurzame renovatie

Als het gaat om kantoorvloeren is het belangrijk dat de werkzaamheden zo min mogelijk tijd in beslag nemen. Hierdoor liggen de dagelijkse werkzaamheden nauwelijks stil en wordt er kostbare tijd bespaart. De kwaliteitsvloeren van Mesa Coatings zijn snel belastbaar waardoor het werk binnen een dag weer aan de gang kan. Wanneer het werk simpelweg niet stil mag vallen, passen wij ons aan en beginnen we op de door u gewenste tijden met de renovatie.

Naast onze gietvloeren zijn ook onze troffelvloeren uitermate geschikt voor in elk kantoorpand. Bij de vloeren is slijtage minimaal en blijven de vloeren onderhoudsarm. Afhankelijk van uw bedrijfsvloer wordt de vloer samengesteld. Hierbij kan gedacht worden aan een gladde vloer voor makkelijke reiniging of juist anti slip om gladheid tegen te gaan.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.