Kunststof vloer- en wandsystemen voor sanitaire ruimtes zijn hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Vloeren voor sanitaire ruimtes

Bij vloeren in de sanitaire ruimte staan hygiëne en onderhoudsvriendelijk centraal. Ze dienen makkelijk schoon te maken zijn en makkelijk schoon te houden. Bij renovatie of nieuwbouw kan de soort vloer die u kiest hierbij helpen. Of u gaat voor een epoxyvloer of een troffelvloer, Mesa Coatings kan u helpen bij uw keuze. Wilt u graag meer informatie over coatings voor sanitaire ruimtes neem dan even contact met ons op

Coatingsvloer in wc
Coatingvloer in bedrijfs toilet

Duurzame, naadloze kwaliteitsvloeren

Bij een nieuwbouw of renovatie wil u na de bouw jaren vooruit kunnen met uw gebouw. Hierdoor is het verstandig om goed na te denken over de gebruikersmogelijkheden van de vloer. Er zijn namelijk verschillende vloeren op de markt verkrijgbaar voor verschillende gebruiksdoeleinden. Zo geeft het ene werk meer de voorkeur aan een gladde vloer die makkelijk schoon te houden is en het andere werk juist behoefte heeft aan antislip. Daarnaast bepaald het materiaal en de laagopbouw de kwaliteit van de vloer.

Naast kunststofvloeren levert Mesa Coatings ook kunststofwanden. Dit levert, in combinatie met een plint, één geheel. Hierdoor is de sanitaire ruimte gemakkelijk zuiver te houden en blijft de ruimte hygiënisch.

Interesse in een kunststof vloer van Mesa Coatings of benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.