Een coatingvloer is slijtvast, naadloos, vloeistofdicht en beschikbaar in bijna alle kleuren

Voor elke toepassing hebben wij een oplossing

Coatingvloer voor ieder bedrijf

De juiste vloer uitzoeken voor een bedrijf is nog niet zo gemakkelijk. Bedrijfsvloeren moeten aan specifieke eisen voldoen, bijvoorbeeld als het gaat om hygiëne of waterbestendigheid. Een coatingvloer voldoet aan dergelijke eisen en is daarom een hele goede optie. Bovendien is er niet zoiets als één soort coatingvloer; u hebt altijd de keuze uit verschillende coatingvloeren.

Duurzame coatingsystemen

Als u op zoek bent naar een goede coatingvloer, dan kan Mesa Coatings u daarbij helpen. Mesa Coatings is gespecialiseerd in het leveren van duurzame coatingsystemen, waaronder vloercoating. Ook voor bijvoorbeeld wandcoating en kunststof plinten bent u bij ons aan het juiste adres.

Coating vloer: zelf doen of niet?

Het lijkt op zich redelijk eenvoudig, dus het is geen vreemde vraag of u de coating van de vloer zelf kunt doen of niet. Toch is het altijd verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. De coating van een vloer zelf doen kan in principe wel, maar de kans dat deze dan duurzaam gelegd is en voldoet aan alle eisen is veel kleiner dan wanneer Mesa Coatings het doet.

 Gemakkelijk in onderhoud

 Sterk en slijtvast, ook bij chemische belasting

Naadloos aan te brengen

Prijstechnisch zeer aantrekkelijk

Leverbaar in talloze RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren

Voor elke toepassing een geschikt systeem;

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Contactgegevens

Lisdodde 57 4823 MB Breda, NL
Sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271

Onderhoudsvriendelijke bedrijfsvloeren

Mesa Coatings beidt moderne en onderhoudsvriendelijke bedrijfsvloeren voor uw kantoor, showroom, winkel of bedrijfshal. Coatingvloeren hebben een dunne kunststof toplaag vaak niet dikker dan 1 mm, die u over uw bestaande (kunststof)vloer heen kunt aanbrengen.

Ook voor afwerking ondergrond

Een vloercoating is ook perfect als afwerking van ondergronden van beton, anhydriet en cement. Voor een aantrekkelijke prijs biedt een vloercoating u hetzelfde onderhoudsgemak als een gietvloer, en ook de vlakke, naadloze look is vergelijkbaar met een gietvloer.

Maatwerk oplossingen

Wij begrijpen dat u eisen stelt aan een specifieke ondergrond en dat optimaal comfort en een hoge kwaliteit vereisten zijn. Op basis van uw andere specifieke eisen zorgen wij voor een maatwerk oplossing, die helemaal past bij uw bedrijf. Onze verschillende coatingsystemen worden onder meer toegepast in de agrarische sector en de retail.

Nog even alle voordelen op een rij

 

Onderhoudsvriendelijk
Een coatingvloer is zeer eenvoudig in het onderhoud. Doordat een coating een dichte structuur in de top heeft neemt een coatingvloer nagenoeg geen stof en vuil op. Dit resulteert direct in minder arbeid en minder water verbruik. Voor de agrarische bedrijven is een bijkomend voordeel dat de infectie druk in de stallen ook direct omlaag schiet.

Sterk en slijtvast
Kunststof vloeren zijn door de unieke samenstelling enorm sterk en ook nog een slijtvast. Hierdoor is de vloer geschikt voor zware belasting en dus ideaal voor industriële bedrijven. Ook is de kunststofvloer mede door de bovenstaande eigenschappen erg duurzaam.

Naadloze aanbrenging
Een kunststof vloer dient naadloos worden aangebracht. Omdat het om de bovenkant van uw vloer gaat, is het belangrijk dat uw vloer helemaal strak, vlak erbij ligt. Ook is het in veel gevallen vereist dat een vloer naadloos is dit draagt namelijk bij aan de hygiëne van het bedrijf.

Coating is leverbaar in alle kleuren
Een coating vloer is in bijna iedere RAL-, Sikkens- en NCS-kleur leverbaar waardoor er een nagenoeg oneindig kleurenpalet ontstaat. Ook is er de mogelijkheid om diverse technieken toe te passen zoals het werken met vlokken en transparante laklagen wat ook wel een vlokkenvloer wordt genoemd. Een vlokkenvloer is door toepassing van de kleurchips iets dikker dan een normale coating.

Voor elke toepassing een geschikt systeem
Coatingvloeren zijn heel breed toe te passen er is voor elk type bedrijf in elke branche wel een geschikte oplossing. Of het nu gaat om een varkenshouder die zijn infectiedruk wil verlagen of om een carwash die graag een antislipvloer heeft die geheel vloeistofdicht is. Mesa coatings heeft voor elke toepassing een geschikt systeem.

Heeft u nog vragen of specifieke wensen laat dit dan even weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze bedrijven hebben al een geschikte coatingvloer