Epoxy Wandcoating speciaal voor de slijtvaste en duurzame bedrijfsruimte

Epoxy wandcoating van Mesa Coatings

De epoxy muurcoating – of wandcoating, is net als epoxy vloercoating twee keer zo sterk als beton en waterdicht (vloeistofdicht). Hierdoor leent epoxy wandcoating zich uitstekend voor situaties waarin een hoge mate van mechanische en / of chemische bestendigheid is vereist. Maar ook waar men opzoek is naar een makkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijke muur.

Epoxy wandcoating wordt namelijk naadloos aangebracht door onze specialisten. Verder zorgt deze 2 componenten coating ervoor dat poriën in de muur worden afgesloten, waardoor stof en vuil zich hier niet kan nestelen. In samenwerking met een vloercoating wordt een slijtvaste en duurzame bedrijfsruimte gecreëerd waar u lang plezier van zult beleven.

Epoxy muurcoatings aanbrengen

 

Wandcoating van Epoxy kan worden aangebracht op bijna elk type ondergrond. Echter is het wel per ondergrond verschillend of deze moet worden geschuurd of niet. Dit wordt per situatie apart bekeken en indien u onzeker hierover bent kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor het aanbrengen van de wandcoating wordt eerst een primer aangebracht, dit is een speciaal middel dat ervoor zorgt dat de ondergrond en epoxy muurcoating goed aan elkaar hecht en de coating niet na verloop van tijd begint los te laten. Tot slot is het mogelijk Epoxy muurcoating zowel met een mat als ook een glans afwerking te leveren.

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.