Een HACCP vloer moet veilig, hygiënisch en slijtvast zijn

De kunststofvloeren van Mesa Coatings voldoen aan al deze eisen

HACCP Vloer

HACCP vloer is een vereiste in de voedingsindustrie. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Elk bedrijf die werkt met voedingsmiddelen heeft te maken met strenge regels omtrent hygiëne en veiligheid. Door de normen te hanteren die worden voorgeschreven in HACCP voorkomt een bedrijf die met voedsel omgaat dat de veiligheid van het voedsel in gevaar komt. Mesa Coatings levert speciale kunststof vloer– en wandsystemen die voldoen aan deze normen.

Waar wordt de HACCP vloer toegepast?

De HACCP vloeren van Mesa Coatings zijn geschikt voor alle bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij te denken aan bedrijfskeukens, restaurants (Horeca), bakkerijen, slagerijen, productiehallen, vleesverwerkingsbedrijven, groente en fruit verwerkingsbedrijven, voedsel im- en export bedrijven. Kortom alle bedrijven die zich bezighouden met het bereiden, verwerken, verpakken of distributie van voedsel. Daarnaast voldoen wij aan Europese richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie (93/43/EG) en zijn wij vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens Cur 43 normen. Heeft u een bedrijf in de voedingssector en wilt u graag vrijblijvend advies over uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan contact met ons op.

groen vinkje Hygiënisch

groen vinkjeVeilig

groen vinkjeSlijtvast en Vloeistofdicht

groen vinkjeMakkelijk schoon te houden

Hygiënisch en makkelijk te ontsmetten

In de voedingsmiddelen industrie is een goede hygiëne zeer belangrijk. Een kunststofvloer draagt bij aan de hygiëne van uw bedrijf. De vloeren van Mesa Coatings worden naadloos gelegd. Hierdoor is de vloer volledig vloeistofdicht en kunnen vuil en bacteriën zich niet in de poriën van de vloer ophopen. Met als resultaat dat de vloer makkelijker schoon te houden en te ontsmetten is.

HACCP vloer op maat nodig?

Mesa Coatings heeft enorm veel ervaring in het plaatsen van duurzame vloer coatings voor bedrijven. Wilt u meer weten over onze HACCP coatings? Neem dan snel contact met ons op. Onze specialisten zullen u voorzien van een passend advies op maat.

Alle voordelen op een rij

Snel gelegd

Binnen 1 dag belastbaar

Vloeistof dicht

Bestand tegen vloeistoffen

Antistatisch

Heeft een antistatische werking

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

Hitte bestendig

Bestand tegen hoge temperaturen

Hygiënisch

Makkelijk schoonmaken en ontsmetten

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Deze bedrijven hebben al een geschikte HACCP vloer


Harries Carrot Concepts
Harries Carrot Concepts