Werkplaatsvloer van hoge kwaliteit vloeistofdicht,
chemisch bestendig, onderhoudsarm en zeer snel gelegd

Werkplaatsvloer van hoge kwaliteit

Het is van belang dat een werkplaatsvloer van hoge kwaliteit is. Een werkplaatsvloer wordt namelijk zeer zwaar belast doordat er voortdurend zware voertuigen overheen rijden. Daarnaast wordt de vloer regelmatig blootgesteld aan verschillende chemicaliën zoals olie en benzine. De werkplaatsvloeren van Mesa Coatings zijn bestand tegen zware belasting en hebben een zeer hoge chemische resistentie. Natuurlijk is de vloer leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Vraag naar de mogelijkheden!

De ideale werkplaatsvloer

Vloer en wandcoatings van Mesa Coatings zijn naadloos, chemische bestendig, antislip, waterdicht, slijt- en krasbestendig, kunnen in verschillende kleuren worden geleverd en hebben een hoge mechanische belastbaarheid. Juist in de werkplaats komen deze kenmerken erg van pas hierdoor is een coatingvloer de ideale werkplaatsvloer.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Download hier de Mesa Coatings brochure

Voorzien van een antislip toplaag

Vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën
 Slijt- en krasbestendig
Binnen 1 dag gelegd en volledig belastbaar

Antislip en vloeistofdicht

Voor de veiligheid van uw klanten, uzelf en uw personeel is het van belang dat er een goede antislipvloer aanwezig is in de werkplaats. Door het gebruik vloeistoffen en olieen wordt deze namelijk erg glad. Om dit te voorkomen wordt er een vloer met antislip laag aangebracht.

Slijtvast en bestand tegen piekbelasting

Behalve dat dit de veiligheid verbeterd is dit soort vloercoating ook nog eens zeer chemische en mechanisch bestendig. Al die chemische middelen in combinatie, zand, zout en vuiligheid van de voertuigen, hebben een verwoestende werking op een betonvloer. Daarnaast kan het voorkomen dat er een zwaar voorwerp op de vloer valt. Hierdoor komt er piekbelasting vrij wat kan leiden tot scheuren in een reguliere werkplaatsvloer. De MesaCon 6000 heeft een tussenlaag met een speciaal ontwikkelde hars. Deze heeft een rek-tot-breuk percentage tot 250%, waardoor de kans op scheurvorming minimaal is. Uiteindelijk heeft u daardoor langer plezier van uw werkplaatsvloer.

Binnen één dag klaar

Heeft u momenteel een garage of werkplaats die dagelijks in gebruik is? Dan wilt u voorkomen dat deze onnodig buiten gebruik is. Wij appliceren uw coatingvloer- of wand meestal binnen één dag.  Laat ons weten wat uw wensen zijn en ontvang advies op maat.

Werkplaatsvloer
Werkplaatsvloer vakgarage

Alle voordelen op een rij

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Vloeistof dicht

Bestand tegen vloeistoffen

Antistatisch

Heeft een antistatische werking

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

Hitte bestendig

Bestand tegen hoge temperaturen

Snel gelegd

Binnen 1 dag belastbaar

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

  • Selecteer de eigenschappen waaraan uw vloer moet voldoen:

Deze bedrijven hebben al een geschikte werkplaatsvloer


verbeek-veenman
subaru
van mossel groep
van dijk groep