MesaCon betonreparatiemassa op epoxy basis ideaal voor het repareren van betonscheuren

Betonreparatiemassa

Mesa-Coatings heeft ook betonreparatiemassa beschikbaar voor het repareren van beton. Reparaties aan beton worden handmatig uitgevoerd. Handmatige betonreparaties kunnen met verschillende reparatiematerialen worden uitgevoerd. Onze betonreparatiemassa is veelzijdig toe te passen bij alle voorkomende reparatiewerkzaamheden aan wanden en vloeren, binnen en buiten. Wilt u meer informatie over de Mesa beton reparatiemassa? Neem dan snel contact met ons op.

Beton reparatiemassa op epoxy basis

De Mesa beton reparatiemassa is o.a. beschikbaar als mortel op basis van twee componenten kunststof. Deze mortels zijn meestal krimpvrij, vertonen ook bij toepassen in geringe laagdiktes geen uithardingskrimp en hechten (mits goed voorbehandeld) goed op beton. Epoxy-mortels worden vooral toegepast voor het herstellen van kleine schades in beton. Wilt u graag meer informatie over onze producten neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Contactgegevens

Lisdodde 57 4823 MB Breda, NL
Sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271