Restaurant vloer, duurzaam, HACCP en 100% hygiënisch

Een uitstekende keuze, neem contact op voor deskundig advies.

Restaurant vloer

De restaurant vloer krijgt veel te verduren en dient aan hoge standaarden te voldoen. Wij realiseren een naadloze en vloeistofdichte vloer, dankzij een professionele coating geschikt voor de horeca. HACCP-gecertificeerd en 100% hygiënisch. Uitermate slijtvast en duurzaam, desgewenst voorzien van een antislip-coating en uiteraard met een stijlvol ontwerp.

Restaurant vloer nodig voor uw bedrijf?

Op die manier zorgen we voor een hoogwaardige restaurant vloer die u zoekt, uiteraard op basis van een scherpe prijs per m2. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, zodat u meteen op de hoogte bent van de kosten voor een hoogwaardige vloercoating.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Waarom een coating voor uw restaurant vloer?

Naadloos, poriëndicht en uitermate hygiënisch: zomaar 3 voordelen van uw restaurant vloer. Een professionele coating die zorgt voor een HACCP-gecertificeerde vloer, waardoor u daar in uw restaurant gebruik van kunt maken. Dankzij het ontbreken van naden kunt u alles gemakkelijk bij elkaar vegen en opruimen.

We brengen graag een antislip-coating op de vloer voor u aan, zodat u bovendien geen last heeft van gladde delen als er een keer wat op de grond valt. Voldoende grip voor het personeel, op een duurzame en slijtvaste vloer. Uitermate hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden, zodat die uitstekend geschikt is voor uw restaurant of een andere horeca-gelegenheid.

Voordelen van onze restaurant vloeren?

Met onze restaurant vloeren kiest u voor een vloeistofdichte coating, waardoor u netjes voldoet aan de strenge eisen die hieraan worden gesteld. Tegelijkertijd kunnen we de coating vlot voor u aanbrengen, op praktisch iedere ondervloer. Daarna kunt u de vloer alweer binnen 24 uur gebruiken. Dat betekent dat u meteen weer verder kunt met uw restaurant, zodat u zo min mogelijk gasten teleur hoeft te stellen.

Met de voordelen van onze restaurant vloeren kiest u voor een HACCP-certificering en maximale hygiëne. Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, terwijl u er samen met uw medewerkers op een veilige manier gebruik van kunt maken.

Voordelen van onze vloeren

groen vinkjeGemakkelijk schoonhouden

groen vinkjeHACCP-gecertificeerd

groen vinkje100% hygiënisch

groen vinkjeVloeistofdicht

groen vinkjeSlijtvast en duurzaam

Alle voordelen op een rij

Snel gelegd

Binnen 1 dag belastbaar

Vloeistof dicht

Bestand tegen vloeistoffen

Antistatisch

Heeft een antistatische werking

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

Hitte bestendig

Bestand tegen hoge temperaturen

Hygiënisch

Makkelijk schoonmaken en ontsmetten

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Restaurant vloer aanbrengen

We brengen de restaurant vloer aan door middel van een professionele coating op de ondervloer. Dat kunnen we doen op bijna ieder type, waardoor we ook uw restaurant kunnen voorzien van een HACCP-certificering voor de vloer. Dat betekent dat u netjes voldoet aan de belangrijke eisen voor de horeca. Met een duurzame en slijtvaste vloer, waar u na 24 uur alweer volop gebruik van kunt maken.

Waar plaatsen wij restaurant vloeren?

We werken voor hotels, restaurants en cafés. We richten ons met de restaurant vloer op het sanitair, op de keuken en bijvoorbeeld op de bar vloer. Op die manier zorgen we er in de belangrijke delen van uw restaurant voor dat de vloer voldoet aan alle wensen en eisen, net als aan de belangrijke regelgeving op dit gebied.

Wat kost een restaurant vloer per m2

Benieuwd naar de kosten van een restaurant vloer? We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u daar meteen van op de hoogte bent. Hierin houden we natuurlijk rekening met het totale oppervlakte en bijvoorbeeld met het gekozen materiaal. We kunnen u daar goed over adviseren, aan de hand van specifieke wensen en eisen.

Vraag een offerte aan

Direct een offerte aanvragen voor een restaurant vloer? Neem contact met ons op, dan gaan we er meteen mee aan de slag.

Deze bedrijven hebben al een geschikte restaurant vloer


Harries Carrot Concepts
Harries Carrot Concepts