Restaurant vloer, duurzaam, HACCP en 100% hygiënisch

Een uitstekende keuze, neem contact op voor deskundig advies.

Restaurant vloer

Een restaurant vloer dient aan de HACCP normen te voldoen. Zo dient een restaurant vloer 100% hygiënisch te zijn, vloeistofdicht en naadloos. Wanneer uw restaurant voldoet aan de strenge eisen van HACCP en krijgt u een HACCP-gecertificering. Onze restaurant coatingvloeren zijn niet alleen slijtvast en duurzaam maar ook stijlvol en voorzien van een antislip-coating.

Restaurant vloer nodig voor uw bedrijf?

Op die manier zorgen we voor een hoogwaardige restaurant vloer die u zoekt, uiteraard op basis van een scherpe prijs per m2. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, zodat u meteen op de hoogte bent van de kosten voor een hoogwaardige vloercoating.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Waarom een coating voor uw restaurant vloer?

Naadloos, poriëndicht en uitermate hygiënisch: zomaar 3 voordelen van uw restaurant vloer. Een professionele coating die zorgt voor een HACCP-gecertificeerde vloer, waardoor u daar in uw restaurant gebruik van kunt maken. Dankzij het ontbreken van naden kunt u alles gemakkelijk bij elkaar vegen en opruimen.

We brengen graag een antislip-coating op de vloer voor u aan, zodat u bovendien geen last heeft van gladde delen als er een keer wat op de grond valt. Voldoende grip voor het personeel, op een duurzame en slijtvaste vloer. Uitermate hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden, zodat die uitstekend geschikt is voor uw restaurant of een andere horeca-gelegenheid.

Voordelen van onze restaurant vloeren?

Met onze restaurant vloeren kiest u voor een vloeistofdichte coating, waardoor u netjes voldoet aan de strenge eisen die hieraan worden gesteld. Tegelijkertijd kunnen we de coating vlot voor u aanbrengen, op praktisch iedere ondervloer. Daarna kunt u de vloer alweer binnen 24 uur gebruiken. Dat betekent dat u meteen weer verder kunt met uw restaurant, zodat u zo min mogelijk gasten teleur hoeft te stellen.

Met de voordelen van onze restaurant vloeren kiest u voor een HACCP-certificering en maximale hygiëne. Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, terwijl u er samen met uw medewerkers op een veilige manier gebruik van kunt maken.

Voordelen van onze vloeren

groen vinkjeGemakkelijk schoonhouden

groen vinkjeHACCP-gecertificeerd

groen vinkje100% hygiënisch

groen vinkjeVloeistofdicht

groen vinkjeSlijtvast en duurzaam

Alle voordelen op een rij

Snel gelegd

Binnen 1 dag belastbaar

Vloeistof dicht

Bestand tegen vloeistoffen

Antistatisch

Heeft een antistatische werking

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

Hitte bestendig

Bestand tegen hoge temperaturen

Hygiënisch

Makkelijk schoonmaken en ontsmetten

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Restaurant vloer aanbrengen

We brengen de restaurant vloer aan door middel van een professionele coating op de ondervloer. Dat kunnen we doen op bijna ieder type, waardoor we ook uw restaurant kunnen voorzien van een HACCP-certificering voor de vloer. Dat betekent dat u netjes voldoet aan de belangrijke eisen voor de horeca. Met een duurzame en slijtvaste vloer, waar u na 24 uur alweer volop gebruik van kunt maken.

Waar plaatsen wij restaurant vloeren?

We werken voor hotels, restaurants en cafés. We richten ons met de restaurant vloer op het sanitair, op de keuken en bijvoorbeeld op de bar vloer. Op die manier zorgen we er in de belangrijke delen van uw restaurant voor dat de vloer voldoet aan alle wensen en eisen, net als aan de belangrijke regelgeving op dit gebied.

voedingsindustrie vloer

Wat kost een restaurant vloer per m2

Benieuwd naar de kosten van een restaurant vloer? We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u daar meteen van op de hoogte bent. Hierin houden we natuurlijk rekening met het totale oppervlakte en bijvoorbeeld met het gekozen materiaal. We kunnen u daar goed over adviseren, aan de hand van specifieke wensen en eisen.

Vraag een offerte aan

Direct een offerte aanvragen voor een restaurant vloer? Neem contact met ons op, dan gaan we er meteen mee aan de slag.

hygiënische vloer

Deze bedrijven hebben al een geschikte restaurant vloer


van osch snacks
van rijsingen groep
Harries Carrot Concepts
carpigiani
group of butchers
la provencale
Harries Carrot Concepts
bakkerij verbeek