Wij hebben speciale coatingsystemen voor de parkeergarage en voor hellingbanen

Coatings voor de parkeergarage

Vloeren van garages en parkeergarages hebben een zware taak. Iedere dag rijden er vele zware voertuigen overheen die zand, vuil, uitlaatgassen, olie, water, in de wintermaanden zout en vele andere soorten vuil en vocht meebrengen. De combinatie gewicht, rollend materiaal, vuil en vocht is funest voor een onbewerkte vloer. Dus het is maar goed dat de speciale coatings voor de parkeergarage van Mesa Coatings een hoge chemische en mechanische bestendigheid hebben. Door het aanbrengen van een kunststof vloer creëert u namelijk een zeer sterke en naadloze beschermlaag. Wilt u graag meer informatie over coatings voor de parkeergarage neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Coating nabij rooster
Coatings voor de parkeergarage
Coatings voor de hellingvloer

Voordelen coatings in de parkeergarage

Parkeergarages zijn vaak ruimtes waarin geluid erg versterkt wordt door het vele beton. Hierdoor en door het feit dat het er vaak benauwd is, voelen bezoeker zich niet direct op hun gemak. Een gietvloer of troffelvloer leent zich daarom uitstekend voor het gebruik als parkeergaragevloer, doordat deze geluiddempend is en in talloze kleuren kan worden gelegd wordt er een andere sfeer gecreëerd dan in de welbekende kille en galmende betondozen. Daarnaast is het gebruik van coatingvloeren in een garage erg veilig dit komt omdat de verlichting beter is dan op een reguliere vloer. Ook is de coatingvloer voor garages veel makkelijker schoon te houden dus olie resten zullen niet op de vloer blijven liggen. Tot slot, kan het spelen met verschillende kleuren ook helpen in de bewegwijzering. Bijvoorbeeld door elke etage in een andere kleur aan te brengen, wat helpt bij het onthouden van waar een auto staat geparkeerd.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Contactgegevens

Lisdodde 57 4823 MB Breda, NL
Sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271