Kunststof plinten de naadloze overgang tussen wand- en vloercoatings

Kunststof plinten

De plinten van Mesa Coatings BV hebben standaard dezelfde kwaliteit en eigenschappen als het vloer systeem waarin ze worden gebruikt. Zo is de kunststofplint die aansluit op een troffelvloer of gietvloer net zo chemisch en mechanisch bestendig. Verder zorgt het voor een naadloze overgang tussen wand- en vloercoating. Wilt u graag meer informatie over de voordelen van onze kunststof plinten? Neem dan middels onderstaand formulier contact met ons op.

Plintcoating aanbrengen

Plintcoating wordt aangebracht in een hoek van 45 graden en +/- 4 cm hoog. Dit is echter aan te passen aan uw wensen, afhankelijk van de situatie. Het leggen van de plint in een hoek van 45 graden draagt bij aan het makkelijk schoonmaken en onderhoudsvriendelijke aspect van uw bedrijfsruimte. Zo is het onmogelijk voor vloeistof of vuil zich in de hoeken te nestelen en kan het makkelijk worden opgezogen of opgedweild. Tegelijkertijd zorgt de plint dat de naad tussen vloer en wand wordt afgesloten, wat resulteert in een verbeterde vloeistofdichtheid van de coatingvloer.

 

Waar wordt plintcoating gebruikt?

Het toepassen van plintcoating zorgt voor sterke en duurzame vloeren en is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt in agrarische sector, productie industrie als ook voedingsmiddelen industrie. Voorbeeld zijn:

 

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.