Kunststof plinten de naadloze overgang tussen wand- en vloercoatings

Plinten met dezelfde kwaliteit en eigenschappen als de vloersystemen die we ontwikkelen.

Kunststof plinten

Gebruik maken van kunststof plinten? Plinten met dezelfde kwaliteit en eigenschappen als de vloersystemen die we ontwikkelen. Voor de ideale aansluiting op een troffelvloer of een gietvloer. We creëren een naadloze overgang tussen de wand- en vloercoating, zodat u optimaal profiteert van de vloeistofdichtheid en andere prettige eigenschappen.
Onze kunststof plinten kunt u op een voordelige manier laten aanbrengen. We hanteren een hoek van 45 graden en zorgen voor 4cm hoge plinten. Op die manier is het de ideale aanvulling op de bedrijfsvloer, afgestemd op de manier waarop u er gebruik van maakt.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Plintcoating laten aanbrengen

De kunststof plinten laten aanbrengen? We spreken van een plintcoating, waarbij het aanbrengen onder de juiste hoek bijdraagt aan de hoge kwaliteit daarvan. We werken standaard met 4cm hoogte en onder 45 graden, maar kunnen dat natuurlijk aanpassen aan uw wensen en de situatie ter plaatse. Op die manier zorgen we voor een bedrijfsruimte met een vloeistofdichte vloer die u optimaal schoon kunt houden. Onderhoudsvriendelijk en toch uitermate hygiënisch, voor het beste van twee werelden.

We zorgen er met de kunststof plinten voor dat u de vloeistofdichte vloer uit kunt breiden naar de plinten en de wanden in de ruimte. Vloeistof en vuil kunnen zich niet in de hoeken ophopen, omdat opzuigen en dweilen een stuk gemakkelijker wordt. We voorkomen de naad tussen de vloer en de wand, zodat u het geheel uitstekend kunt schoonmaken. En zodat het geheel vloeistofdicht is, waarmee u netjes voldoet aan de strenge eisen die er gelden in uw branche.

Toepassingen van kunststof plinten

Er zijn allerlei toepassingen van kunststof plinten nodig. We werken bijvoorbeeld veel voor agrarische bedrijven, waar we ervoor zorgen dat de vloer en de wanden netjes aan de eisen voldoet. Dat geldt ook voor de productie-industrie, bijvoorbeeld als het gaat om voedingsmiddelen. En wilt u er in een sanitaire ruimte voor zorgen dat alles netjes vloeistofdicht is? Ook in dat geval zijn onze kunststof plinten goed geschikt.
We stemmen de werkwijze en de specificaties van de plinten af op de manier waarop u er gebruik van zal maken. Dat doen we op basis van uw specifieke wensen en de eisen die er gelden. Daarnaast maken we gebruik van onze brede ervaring binnen de branche. We kunnen u aan de hand van eerdere projecten goed aangeven wat er gebruikelijk is en hoe we voor u aan de slag gaan.

Het toepassen van plintcoating zorgt voor sterke en duurzame vloeren en is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt in agrarische sector, productie industrie als ook voedingsmiddelen industrie. Voorbeeld zijn:

Meer informatie: neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van kunststof plinten en bent u benieuwd hoe we daar bij u mee aan de slag zouden gaan? Of wilt u voorbeelden zien van de plinten op winkelvloeren, magazijnvloeren, bakkerijvloeren of bij een melkput? Het zijn projecten waar we voor onze klanten aan werkten, net als wanneer het gaat om een drukkerij, een slagerij, een garage of een grootkeuken. Wij gaan aan de slag met uw robotruimte of kantinevloer. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens:

Mastbos 7
5531 MX Bladel
Nederland

Email: sales@mesa-coatings.eu
Telefoon: +31 (0) 85-4018271
Fax: +31 (0) 76-7602821