Over Mesa Coatings

Coatingsystemen voor elk bedrijf

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Wij hebben voor elke branche een oplossing. Mesa coatings Is o.a. actief in Nederland, Belgie, Duitsland en Luxemburg. Is uw bedrijf gevestigd in een ander EU land neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

NL-BE-DU-LU

Over Mesa Coatings B.V.

Mesa Coatings is “de specialist in kunststof vloeren en wanden”, door jarenlange internationale ervaring zijn we de specialist bij uitstek voor wand- en vloercoating. Mesa Coatings BV is uw specialist voor het juiste kunststofvloer systeem dat aansluit op uw eisen. Wij draaien er niet omheen, maar geven u direct het beste advies. Of het nu gaat om een vloer voor in de agrarische of automotive sector, als ook voor de industrie, detailhandel en bedrijven actief in voedingsmiddelen, wij hebben een oplossing.

 

Kunststof vloeren

Vandaar dat we ook verschillende soorten kunststof vloeren aanbieden. Zo hebben we de epoxyvloer, troffelvloer, gietvloer, betoncoating en grindvloer. Elke vloercoating heeft zijn eigen unieke eigenschap en hiervoor komen we graag kijken wat in uw situaties het beste past.

 

Kunststof plinten en wanden

Tot slot bieden we u ook oplossingen voor egalisatie en renovatie, leggen we kunststof plinten en brengen we wandcoating aan. Tot de mogelijkheden behoren coatings met een gel finish, antislip laag, topcoat of finish van siergrind. Coating kan zowel glanzend als mat.