Mesacryl Wandcoating voor elke onderhoudsvriendelijke en duurzame bedrijfsruimte

Acrylaat wandcoating van Mesa Coatings

Acrylaat wandcoating valt bij Mesa Coatings onder de naam MesaCryl en is een van onze nieuwste ontwikkelingen. Acrylaat staat ook wel bekend als PMMA en is een hoogwaardig kunststof dat zowel in vloer- als wandcoatings wordt verwerkt. Het grootste verschil ten opzichte van meer traditionele muurcoatings als bijvoorbeeld een epoxycoating is dat men de ruimtes niet meer moet voor- en na verwarmen. Wat zeker in de koude maanden een enorm voordeel is.

Voordelen van Mesacryl wandcoating

De muurcoatings van acrylaat zijn naadloos aan te brengen en hebben een korte uithardingstijd. Dit zorgt ervoor dat de muur makkelijk schoon te maken is en dat na het aanbrengen van de wandcoating de ruimte waar de muur staat weer snel in gebruik kan worden genomen. Verder kan er kleur worden toegevoegd in acrylaat coating, zodoende hebben we de mogelijkheid tot het leveren van bijna alle RAL kleuren.

Net als Epoxy wandcoatings zijn Acrylaat coatings water-/vloeistofdichtheid, hebben ze een hoge mechanische en chemische bestendigheid en helpt het met het creëren van een onderhoudsvriendelijke en duurzame bedrijfsruimte. Overigens is acrylaat een elastisch middel, waardoor de coating mee ‘beweegt’ met de ondergrond en niet snel scheuren zal vertonen. Het is zelfs mogelijk om een speciale gel aan te brengen die een elasticiteit van 340% heeft!

Acrylaat wandcoating in de horeca
Acrylaat wandcoating in een agrarisch bedrijf

Mogelijkheden van Acrylaat muurcoating

De mogelijkheden voor het toepassen van Acrylaat muurcoatings zijn eindeloos. Om u een inzicht te geven hebben we hieronder een korte opsomming van enkele bedrijfsruimtes:

Aanbrengen acrylaat wandcoating

“Mesa Coatings ,Omdat kwaliteit een naam heeft!”

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies voor uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Contactgegevens

Lisdodde 57 4823 MB Breda, NL
Sales@mesa-coatings.eu
+31 (0) 85-4018271