Voor de geitenhouderij heeft Mesa coatings oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid van uw bedrijf

Coatings voor de geitenhouderij

Voor de professionele geitenhouderij heeft Mesa Coatings verschillende vloer en wandcoating systemen beschikbaar. Zo hebben we voor uiteenlopende wensen uiteenlopende oplossingen. Zowel als u opzoek bent naar vloercoating van uw voergang of antislip coating in uw melkput, Mesa Coatings heeft voor u het juiste systeem. Wilt u graag meer informatie over coatings voor de geitenhouderij? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Voergootcoating voor de geitenhouderij
Geitenhouderij coating
Coatings voor de geitenhouderij

De voordelen van coatings

Vloercoating in uw geitenhouderij heeft onder andere als voordeel dat uw bedrijfsruimtes duurzaam en goed te onderhouden zijn. Voordelen van systemen van Mesa Coatings zijn de hoge mechanische en chemische belastbaarheid. Deze zorgt ervoor dat ook bij intensief gebruik u jarenlang plezier zult hebben van uw vloer. Wij hebben jarenlange ervaring met het coaten van professionele geitenboeren in heel Europa. Hierdoor weten wij exact welke eisen er aan onze coatingvloeren worden gesteld wanneer deze gebruikt worden in de agrarische sector. Door deze ervaring en de nauwe samenwerking met verschillende agrarische bedrijven kunnen wij u de meest innovatieve oplossingen aanbieden op het gebied van kunststof coatingsystemen. Coatingsystemen van Mesa Coatings BV garanderen u de hoogst mogelijke kwaliteit. Zeker het coaten van uw voergang zal bijdrage aan een hoger bedrijfsresultaat, meer voeropname betekend immers een hogere melkgift.

Voergoot renovatie

Voor de professionele geitenhouderij kan Mesa Coatings een unieke voergoot renovatie uitvoeren binnen 1 dag gereed zonder te hoeven reinigen met water waarbij de dieren in de stal kunnen blijven. Lees meer over voergoot renovatie

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.